In de keuken

Zodra het ree is bemachtigd spreken we niet meer over ree, maar over het 'product van ree'. Met andere woorden, we hebben een fijn stukje reevlees voor ons op het keukenblad liggen! Het is een eerlijk stukje vlees van de beste kwaliteit. Ree eet je niet even tussendoor, nee, daar ga je voor zitten en keer op keer weer van genieten. Dat verdient het beestje en dat verdien jij. Heb je ook een lekker ree of ander wildrecept? Mail ons de bereidingswijze, ingrediëntenlijst en foto(s) en wij plaatsen het hier op de website! info@ReeTerschelling.nl
Jachtschotel met ree, hert of rundvlees

Jachtschotel met ree, hert of rundvlees

Een overheerlijke jachtschotel die ik nu al 4 keer heb gemaakt. Het originele recept is met rundvlees, maar ik heb hem ook al gemaakt met reevlees en hertenvlees allemaal heel erg lekker. Een aanrader.

Lees verder
Reebiefstukjes met bramenjus

Reebiefstukjes met bramenjus

Er gaat niets boven een heerlijk mals reebiefstukje. De bramenjus is zoetig doch hartig en een ware traktatie.

Lees verder
Heb je ook een lekker recept? Mail ons!

Heb je ook een lekker recept? Mail ons!

Heb je ook een (eigen / rechtenvrij) recept met ree wat je helemaal het einde vindt? We stellen het erg op prijs om het te ontvangen!

Lees verder