In de keuken

We leven nu in een tijd dat het ree een beschermde diersoort is, maar toch kan soms een ree ter beschikking komen dat nog uitstekend benut kan worden om te consumeren. Komt het dier daarvoor in aanmerking, dan is het een heerlijk stukje vlees van de beste kwaliteit. Ree eet je niet even tussendoor, nee, daar ga je voor zitten en je geniet van zo'n maaltijd. Heb je een lekker ree- of ander wildrecept? Mail ons de bereidingswijze, ingrediëntenlijst en foto(s) en wij plaatsen het hier op de website!
Jachtschotel met ree, hert of rundvlees

Jachtschotel met ree, hert of rundvlees

Een overheerlijke jachtschotel die ik nu al 4 keer heb gemaakt. Het originele recept is met rundvlees, maar ik heb hem ook al gemaakt met reevlees en hertenvlees allemaal heel erg lekker. Een aanrader.

Lees verder
Reebiefstukjes met bramenjus

Reebiefstukjes met bramenjus

Er gaat niets boven een heerlijk mals reebiefstukje. De bramenjus is zoetig doch hartig en een ware traktatie.

Lees verder
Heb je ook een lekker recept? Mail ons!

Heb je ook een lekker recept? Mail ons!

Heb je ook een (eigen / rechtenvrij) recept met ree wat je helemaal het einde vindt? We stellen het erg op prijs om het te ontvangen!

Lees verder