Word donateur en/of vrijwilliger

De Reeënstichting is er voor belangstellenden die een gemeenschappelijke passie hebben. Dus voor fietsers, wandelaars, biologen, boswachters, jagers, liefhebbers van de eilander natuur, hondeneigenaren, vogelaars. En voor mensen die van koken houden. Of als je gewoon wilt genieten van de flora en fauna van ons buitengebied.

Je bent meer dan welkom als belangstellende en/of belanghebbende! En als je van mening bent dat het ree op een duurzame en weloverwogen wijze beheerd moet worden, dan nodigen wij vooral jou uit om ons behulpzaam te zijn. Vind je onze doelstellingen de moeite waard en wil je meer kans lopen om het ree in al z'n schoonheid op Terschelling te kunnen blijven bewonderen? Word dan donateur!

Alhoewel wij allemaal vrijwilligers zijn en dus geen vergoeding voor ons werk vragen, heeft de Reeënstichting wel onkosten. Mocht het bijvoorbeeld nodig zijn om noodzakelijke beschermende maatregelen te nemen om overbodig afschot te voorkomen, dan is ook daar geld voor nodig. Denk bijvoorbeeld aan een bijdrage voor het plaatsen van wildspiegels en/of waarschuwings­borden om aanrijdingen op de badwegen te beperken.

Opgeven

Spreekt ons streven je aan, geef je dan op als donateur. Een mailtje met voor- en achternaam is voldoende, stuur dit naar info@ReeTerschelling.nl. Na registratie wordt aan het eind van ieder jaar een verzoek gemaild om de bijdrage van €7,50 over te maken. Een hoger bedrag mag uiteraard ook!

Dank voor je enthousiasme voor het ree.

Het bestuur.